Cégbemutató

A 2002-ben  alakult PB Invest Kft. fõ tevékenysége az ingatlanberuházás, mely ez esetben nem csak a vagyonkezelést, a területek felvásárlását,  a szervezést, lebonyolítást és a kivitelezést jelenti, hanem az épület, épületegyüttes értékesítését is; adott esetben pedig a bérbeadást és a mûködtetést is a Társaság végzi.

A Társaság egyrészt a piacon jól értékesíthetõ, kiváló minõségû lakóingatlanok beruházását és értékesítését végzi, másrészt magánfejlesztésként valósít meg olyan nagyszabású beruházásokat, mely a térség területfejlesztési törekvéseit segítí elõ európai színvonalon – illeszkedve a környezet adottságaihoz.

Image A PB Invest Kft. minden tagja nagy vállalkozási múlttal rendelkezik. Az évek alatt szerzett tapasztalataik, referenciáik méltán erõstítik cégünk jó hírnevét. Fizikai és pénzügyi értelemben egyaránt erõs hátterû cég, képes arra, hogy teljes mértékben megvalósítsa saját és mások elképzeléseit. Önerõs beruházásaiknak köszönhetõen a kivitelezés gyorsabban és eredményesebben készül el.

Munkájukat a minõségen kívül a pontosság, és precizitás jellemzi. Egyedi értékesítési technikájuknak köszönhetõen sikerükben egyedülállóak az értékesítés területén. Saját, cégen belüli értékesítési rendszerével 100%-os eredményt értek el – nagyon rövid idõ alatt. A beruházás kivitelezése minden esetben a határidõk pontos betartásával történik.

A PB Invest Kft. által irányított és felügyelt ingatlanberuházások a vásárlók igényeit, a kiváló minõséget, a technikai újdonságokat és a helyi adottágokat megfelelõen ötvözve adnak egy kiemelkedõ, elismert, sikeres  végeredményt.